Hvad er WordPress

WordPress er i dag det mest udbredte CMS i verden. Cirka 20 % af de 1 million største websites i hele verden bruger systemet, og det er der mange gode grunde til. Først og fremmest at man for meget få penge og på kort tid kan få et website, der er en landsdækkende avis værdigt.

To af de store fordele ved WordPress er prisen og de såkaldte plugins: Sidstnævnte er små udvidelser, du på få sekunder kan installere, og prisen er et rundt 0 kr. WordPress er gratis at bruge nu og i al fremtid. Det er både nemt at ændre tekst, uploade billeder og udseende, og ved hjælp af plugins kan du på få sekunder udvide funktionaliteten af dit website til også at være et forum, til at have knapper til social deling, til at brugerne kan kommentere dit indhold, eller hvad du ellers måtte ønske.

HøsterOnline har specialiseret sig i oprettelse samt varetagelse af WordPress-hjemmesider. WP er hvad, jeg er bedst til – og det glæder jeg mig meget til også at vise dig!

Hvad kan WordPress?

Med installeringen af en WordPress hjemmeside, er du sikret uendelige muligheder for design og funktioner. WordPress hjemmesider vil næsten med garanti kunne opfylde dine behov, hvad angår design og funktionalitet. Hos HøsterOnline tilbyder at lave et design, der er total skræddersyet til dine behov. Et skræddersyet design kan være en kæmpe fordel, da du vil fremstå unik – og det kan kunderne godt lide. WordPress besidder samtidig den fantastiske egenskab, at den er utrolig let at vedligeholde. Hvad end du skal rette en fejl, slette en tekst, tilføje en tekst eller hvad ved jeg – så er WordPress et uhyre effektivt redskab.

Du har ideerne jeg har kompetencerne du får en unik WordPress hjemmeside

Inklusive undervisning – Spar penge på langt sigt

Den største fordel ved at vælge WordPress er, hvor nemt det er at oprette nye sider, uploade billeder, redigere i tekst og ændre selv de mindste detaljer på websitet. Jeg opretter ikke bare en hjemmeside for dig – men jeg hjælper dig også med selv i fremtiden at kunne redigere i alle detaljer.

Oprettelsen af WordPress-hjemmesiden kræver ekspertviden. Men alt efter oprettelsen kan alle finde ud af. Med WordPress er du derfor i stand til at ændre alt i fremtiden på dit website selv – det er både hurtigere og langt billigere end hele tiden at skulle have en konsulent inde over. Du kan spare mange penge i fremtiden ved at vælge et godt hjemmeside-fundament til at starte med. Sådan et kan jeg hjælpe med.

Læs mere her om brugervenligheden, du får med WordPress.

Tjek vores referencer for ideer

Denne introduktion af WordPress hjemmesider har sikkert fyldt dig med en masse indtryk, som du har svært ved at bearbejde 100%. Derfor anbefaler vi, at du tjekker vores referencer. Vores referencer er med til at sætte billeder på vores ord. Samtidig kan vores referencer også give dig inspiration til, hvordan din WordPress hjemmeside skal se ud.

Jeg har hørt, at WordPress hjemmesider skulle være dyrt?

Det er ikke tilfældet hos mig. Her arbejder vi med lave priser, men det er vigtigt at understrege, at jeg ikke går på kompromis med kvaliteten. Derfor kan jeg tilbyde dig en WordPress hjemmeside fra 5.998 kr. ekskl. moms. For yderligere information, spørgsmål eller noget helt andet, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig.

Start her:

Vil du også have et flot, intuitivt og velfungerende website, som du i fremtiden selv er i stand til at redigere? Og er du ikke interesseret i at betale spidsen af en jetjager bare for at få et website? Så kan jeg hjælpe med en prisbillig, men velfunderet og velfungerende WordPress-hjemmeside!

Kontakt os her – Så finder vi ud af noget, der kommer os begge til gode!

Tøv ikke med at tage kontakt!