Hvorfor Os

Jeg har stor kærlighed til WordPress, og kan hjælpe dig med alt fra WordPress totalløsninger til grafisk layout eller service hjælp.

WordPress Udvilking

Med en ny WordPress-hjemmeside er du lynhurtigt i gang – og du kan selv ændre i tekst, billeder og alt andet fremover.

Grafisk Arbejde

Jeg laver alt grafisk arbejde også. Jeg kan sørge for at dit brand og budskab kommer til at fremstå knivskarpt.

Hvordan vil du have, at dine kunder skal opfatte din virksomhed og dit brand?

Langt de fleste vil have, at deres brand bliver associeret med noget positivt. Dette kan jeg hjælpe dig med. Den visuelle identitet hos virksomheder er essentiel, hvad angår kundernes opfattelse af dit brand. Jeg kan i samarbejde med dig sørge for, at dit brand og budskab kommer til at fremstå knivskarpt. Et tæt samarbejde er nødvendigt, da jeg er nød til at kende dig som virksomhed og dine kunder, for at kunne skabe den rette kommunikation mellem virksomhed og kunde. Jeg arbejder efter nogle bestemte nøgleelementer, der er stærkt medvirkende til en forbedret brand-forståelse. Faktorer som logo, typografi, farver, foto samt andre grafiske elementer, danner tilsammen et stærkt brand dine kunder kan relatere til. Hvis du føler, at din virksomheds brand sagtens kunne trænge til at blive fornyet, hjælper jeg dig hjertens gerne. Mange brands skal med tiden fornyes – det kan bl.a. ske ved at lave et nyt logo eller sammensætte et nyt slogan – det er forskelligt. Derfor tilbyder jeg vores ekspertise inden for netop dette felt. Du skal være velkommen til at tage uforpligtende kontakt og få mere information om brand-skabelse.

WordPress hjemmesider fungerer i dag som en af verdens mest effektive web-løsninger.

Med en WordPress hjemmeside symboliserer du elegance og simplicitet, da brugervenligheden er en af verdens bedste. Jeg er i stand til at producere uhyre avancerede løsninger inden for WordPress hjemmesider. Vores løsninger bærer selvfølgelig præg af de seneste trends og tendenser inden for website-verdenen. Jeg producerer designs, der er tilpasset til målgruppen. Ydermere kan jeg også tilbyde WordPress hjemmesider, der layoutmæssigt også er specialsyet til mobile enheder. Dette kaldes for responsive designs. Med en WordPress hjemmeside med responsive designs gør du det muligt for Smartphone- og Tabletbrugere at besøge din hjemmeside og få det din hjemmeside tilpasset således, at du uden problem kan navigere og læse teksen enten du ser hjemmesiden med din mobil eller tablet. WordPress hjemmesider med et responsive design er meget fordelagtige for dig, der ønsker en smuk og funktionel brugerfalde til dine besøgende via Smartphones, Tablets osv. I stedet for at producere flere forskellige hjemmesider til de enkelte enheder, kan du nøjes med én enkelt, der både er egnet til almindelige computere og Smartphones, Tablets osv. – alt dette pga. jeg har ekpsertisen til at lave hjemmesider der er opsat med et responsive design. Lad os hjælpe dig med en effektiv, gennemtænkt og ikke mindst professionel løsning.

Tøv ikke med at tage kontakt!