Øget hacker-aktivitet i 2016-2017

I løbet af år 2016/17 har der været flere hackerangreb på hjemmesider end nogensinde før. Dette betyder, at flere hjemmesider er i alvorlig fare for at blive hacket. Et hackerangreb kan have alvorlige konsekvenser for dig og dine besøgende, og derfor er det vigtigt at forsvare sig mod disse hackere.

Vi kan derfor tilbyde en serviceaftale, hvor vi står for alt det praktiske. Vi kan tilbyde dig en aftale, som gør det hele lettere for dig. Vi kan gøre vedligeholdelsen af dit website til en leg. Vi varetager opgaverne, mens du klarer de opgaver, som du er bedst til.

Hvordan sikres jeg bedst muligt imod hackerangreb?

Man kan aldrig sikre sig 100 % imod hackerangreb, men man kan gøre meget, og det kan vi hjælpe dig med. Vi kan sørge for at mindske risikoen for eventuelle angreb på din wordperss hjemmeside.

Fordi at WordPress hjemmesider er et Open Source blog-værktøj, så udvikles systemet hele tiden. WordPress bliver konstant opdateret med nye funktioner, layouts m.m., som er med til at forbedre brugeroplevelsen for dine besøgende. En anden fordel ved WordPress er også, at sikkerheden er i fokus. Dette betyder, at sikkerhedssystemet opdateres på samme måde som de andre funktioner på sitet.

Derfor er det vigtigt for dig, at din wordpress hjemmeside opdateres regelmæssigt, så du kan få glæde af alle de nye funktioner samt den nyeste og mest effektive sikkerheds teknologi.

Dog er der enkelte undtagelser! Der er visse situationer, i forbindelse med de forskellige opdateringer, hvor man ikke blot kan foretage opdateringer. Nogle gange er der lavet ændringer i hjemmesidens kode, som kan medføre, at adskillige informationer vil gå tabt.

Det er også her, vi kommer ind i billedet. Vi kan varetage disse oplysninger for dig, så du undgår alle disse problemer.

Tegn en serviceaftale med WordPressHjælpen, du får:

  • Opdaterings- og backup-service.
  • Vi sørger for opdatering af dit website med de nyeste funktioner samt den nyeste sikkerhedsteknologi.
  • Vi foretager jævnlige backups af din hjemmeside, hvorpå du sikre, at personlige oplysninger og andet indhold på dit website ikke går tabt.
  • Fuldkommen overvågning af dit website.

Vi overvåger jævnligt din hjemmeside, så truslen fra eventuelle hackere bliver holdt nede. Hvis uheldet skulle være ude, så har vi muligheden for at gribe ind, inden det muligvis er for sent.

Så ønsker du mere tid til de opgaver du er bedst til, eller ønsker du blot en sikker og velfungerende hjemmeside? Så lad os varetage dine opgaver!

På denne måde slipper du for selv at skulle opdatere og tage backup af dit website. Samtidig med at du minimerer risikoen for hackerangreb på dit website.

Alt, hvad du skal gøre er at kontakte os hved af trykke her

Tøv ikke med at tage kontakt!