SEO står for Search Engine Optimization – på dansk kort og godt søgemaskineoptimering – og handler om at få netop dit website frem i Googles organiske, ikke-betalte, søgeresultater. Laver man ens søgemaskineoptimering godt, kan man se frem til et uendeligt antal gratis besøgende i fremtiden. SEO og et godt webdesign går hånd i hånd, når du bestiller en ny WordPress-hjemmeside fra WordPressHjælpen.
Google står for cirka 95 % af alle søgningerne i Danmark. For at du skal have succes på Google – og med succes forstås høje placeringer på netop de søgeord, folk i Danmark søger efter – skal flere ting være opfyldt. Blandt de vigtigste kan nævnes:

  • Dit site skal for søgemaskinerne være teknisk velbygget og nemt at finde rundt på
  • Dit site skal svare hurtigt
  • Indholdet skal være godt og svare til, hvad den besøgende leder efter
  • Den besøgende skal have en god og intuitiv oplevelse på hjemmesiden
  • Websitet skal eksponeres på andre sites i form af links

Bestiller du en WordPress-hjemmeside fra WordPressHjælpen sørger vi for, at de første 4 ting er opfyldt – den sidste har ikke noget med oprettelsen af hjemmesiden som sådan at gøre, men ønsker du hjælp til punktet alligevel, har jeg en løsning klar!

Gratis trafik fremover med SEO

Grundlæggende kan du skaffe trafik til din nye hjemmeside på to måder:

  • Du kan få den gratis fra søgemaskinerne, henvisninger eller når folk går direkte ind på dit website i browseren
  • Du kan betale for trafikken med programmer som Google AdWords, og bannerannoncering og andre systemer

Med sidstnævnte betaler du enten per klik eller for eksempelvis 1000 visninger af dit banner. Men lige meget hvad ender det med at blive dyrt, hvis du ønsker at tjene penge på dit website og derfor skal bruge et større antal besøgende.
Den anden tilgang hedder gratis trafik, hvor organisk trafik fra Google er den for de fleste websites mest væsentlige kilde. Denne trafik får du, når dit website ligger nummer 1 i Google og folk søger på det, du sælger eller skriver om. For at få den placering skal du have fænomenalt godt styr på din søgemaskineoptimering – eller kender en, der har det. WordPressHjælpen har oprettelsen af WordPress-hjemmesider som speciale, men vi forpligter os til også at levere et perfekt fundament for fortsat søgemaskineoptimering!

 

Sådan kommer du i gang med SEO

Du er helt automatisk i gang med SEO, når du får en ny WordPress-hjemmeside fra WordPressHjælpen. Hvis du vil tage din SEO til det næste niveau, hjælper vi gerne til – enten ved rådgivning eller ved at udføre det faktiske arbejde forbundet med at overtage søgemaskinerne (og derved internettet).
Kontakt her for at få en SEO-venlig og super lækker WordPress-hjemmeside!

Tøv ikke med at tage kontakt!