Responsivt web design

I dag kommer dine besøgende ikke alene fra en almindelig stationær computer eller en bærbar computer. Cirka en tredjedel af dem besøger hjemmesider er fra en smartphone, tablet eller en helt tredje enhed. De små og store skærme sætter større krav til dit website, der både skal virke på en 5”-telefon, en 13”-bærbar computer og 24″-stationær computer.

Den bedste løsning på problemet hedder responsivt design. Et responsivt design betyder, at din hjemmeside tilpasser sig selv med flere eller færre elementer og et lidt anderledes design, alt efter om den besøgende besøger fra en iPhone eller en Macbook Pro.

Uden et responsivt design kan du risikere at smide over en tredjedel af alle dine besøgende væk ved at præsentere dem for en hjemmeside, der ikke virker optimalt for dem. Webshops smider salg på gulvet, blogs dedikerede besøgende og andre websites reklamepenge lige ud af vinduet.

Heldigvis har vi erfaring med at ændre et website til også at virke optimalt på mobiltelefoner og tablets – vi i WordPressHjælpen, kan hjælpe dig med at forvandle din hjemmeside til en drøm, for den besøgende uanset dens enhed!

Kendtegnet ved en mobilvenlig hjemmesie

Næsten alle mobiltelefoner at adgang til internettet 24/7 og kan komme på alle hjemmesider. Men i det at mobiltelefoner kan komme ind på den hjemmeside, menes det ikke at de er mobilvenlige. Måske folk skal zoome ind og ud, for at have muligheden at kunne klikke på de små knapper på menuen og for at kunne læse teksten op sitet. Om din hjemmeside har det problem, mister du hurtigt besøgene.

Et mobile venligt website er kendetegnet ved:

Hastighed

  • Når dine kunder besøger din hjemmeside med mobilen, er de tit på farten og/eller tidspresset. De sidder i bussen, toget eller venter i køen. Derfor er det viktig at, det er nemt at klikke på alle knapper, og tekster har den rigtige størrelse, således at den er læsbar på mobilen.

Skabt til fingrene

  • At købe varer far din webshop, se jeres referencer eller kontakte dig. Dette skal alt være muligt at udføre uden brug af et mus eller tastatur, men med dine fingre.

Simpel navigation

  • Du mister let overblikket på mobilen, hvis dit website er stort og komplekst. Navigationen skal være klar og logisk. 

Jeg laver responsive hjemmesider

Hvis du bestiller en ny WordPress-hjemmeside af os, er den i forvejen lavet responsiv, således at alle brugere uanset enhed, for fuld udbytte af hjemmesiden. Men hvis du allerede har en hjemmeside, der ikke er responsive, kan jeg hjælpe dig med at gøre din wordpress hjemmeside om, som den bliver bygget i et responsive designet, som den kommer til at virke på mobiltelefoner og tablets.

Skriv til os, hvis du har en wordpress hjemmeside, og du er træt af at smide en tredjedel af dine besøgende (og i fremtiden endnu flere) væk!

Tøv ikke med at tage kontakt!

Tøv ikke med at tage kontakt!