Om WordPressHjælpen

Hvem er WordPressHjælpen ?

WordPress Hjælpen er først og fremmest et hold af gode udviklere og designere. Vi leverer unikke hjemmesideløsninger i WordPress og tilbyder alt inden for grafisk design. Men der er én part i processen, som er vigtigere end os – og det er dig, kunden. Vi lægger stor vægt på, at du er med i hele processen omkring skabelsen af din visuelle identitet – hvad enten det handler om layout af trykte materialer eller design af logo og  hjemmeside. Det er jo din forretning det handler om!

Hjemmesiden er en del af din visuelle identitet

Din hjemmeside skal spille sammen med dine andre markedsføringsmaterialer, så dine kunder med det samme genkender dig og dine værdier, når de ser din hjemmeside.WordPressHjælpen tilbyder ikke kun hjemmesider, vi laver gerne hele din grafiske identitet, fra logo og visitkort til brevskabeloner, skilte og alt det andet, der gør din virksomhed synlig i verden. Og så samler vi dine budskaber i en hjemmesideløsning baseret på WordPress, så du selv kan holde din elektroniske identitet opdateret.WordPressHjælpen kender ikke til standardløsninger. Hver gang en ny kunde kommer ind ad døren, visker vi tavlen ren og starter fra bunden. Sammen med kunden fastlægger vi et mål for arbejdet og en plan for, hvordan dette mål skal nås. Nogle kunder har brug for at lægge næsten hele ansvaret over på os, mens andre har brug for at blive sat grundigt ind i de finere hjørner og kroge af WordPress. Nogle kunder foretrækker et rent og simpelt udtryk, mens andre brænder bedre igennem med masser af farver og teknologisk lir.

Vi afklarer behov og ønsker, før vi går i gang med selve projektet. Så har du som kunde en klar forventning om, hvad du får – og ikke mindst, hvor lang tid du skal vente, og hvad det kommer til at koste.Når vi er enige om målet, knokler vi løs med design og teknik, mens du som kunde følger med på sidelinjen og godkender løbende.Når alt er på plads, tester vi det hele igennem for fejl og mangler – og når vi en sjælden gang finder noget, så retter vi det.WordPressHjælpen hjælper dig med at få den bedste WordPress-løsning – og en ny visuel identitet.

  • WordpressHjælpens tekniske niveau er højt, og selvom vi af og til kom med komplekse og individuelle ønsker lykkedes det dem altid at programmere sig frem til en tilfredstillende, og til tider, imponerende løsning. Vi kan varmt anbefale Wordpresshjælpen!

    Mikkel Lunau Lunaudio

Tøv ikke med at tage kontakt!