Få et unit design til din WordPress hjemmeside

Din hjemmeside bør ikke ligne nogen anden i verden. Hver eneste hjemmeside lavet af WordPressHjælpen, er helt unik og skræddersyet efter den givne situation. Skal du sælge ting og sager, så laver vi sammen en simpel, men indbydende shop – skal du i stedet have et personligt sted at frigive dine tanker på skrift, finder vi en løsning, der passer på dig som person.

Hver eneste hjemmeside laver vi fra bunden af ved hjælp af Et CMS system der hedder WordPress. Systemet tillader os at tilpasse den nye hjemmeside til præcis de ønsker, du måtte have til din hjemmeside – og hvis du ikke helt ved, hvad det egentligt er, du er ude efter, så finder vi en løsning sammen efter at have taget en snak om mulighederne.

Komplet grafisk identitet

Hvad der især adskiller WordPressHjælpen fra så mange andre bureauer er, at vi her sørger for ikke alene at levere en brugervenlig og flot hjemmeside, men også en komplet grafisk identitet, hvis du ønsker det. En sådan grafisk identitet består af at lave et logo, at lave design til visitkort, brevpapirer og hvad du ellers måtte have brug for med henblik på at sprede din identitet og eksistens online såvel som offline.

WordPressHjælpen er den komplette løsning. Dette kan indebære en grafisk identitet, der er bygget op omkring hjemmesiden. Ved at have WordPressHjælpen til at tage sig af såvel hjemmesiden som af den grafiske identitet opnår du en synergi mellem de to, det ellers ikke ville være muligt at få – den grafiske identitet og hjemmesiden passer med andre ord sammen.

Send dine idéer eller tag en snak med mig

Måden, hvorpå jeg laver en splinterny og lækker WordPress-hjemmeside skræddersyet til dig, er nogenlunde som følger:

  • Du starter med at sende dine idéer på skrift, eventuelt med en tegning. Hvis du ikke helt ved, hvad du er ude i, kan du nøjes med at sende et par nøgleord, links til et par hjemmesider, du godt kan lide eller slet og ret tage en snak med mig. Så finder vi ud af noget sammen.
  • Herefter laver jeg en kladde over den hjemmeside, vi har snakket om.
  • Du kan se websitet og komme med rettelser. Jeg retter tingene. Sådan fortsætter vi, til der simpelthen ikke er mere at rette.
  • Du får til sidst leveret en færdig hjemmeside med et unikt design, et godt fundament for fortsat søgemaskineoptimering og en eventuel grafisk identitet bundet op omkring websitet oven i hatten.

Tag kontakt her allerede i dag og se, hvad jeg kan gøre for dig.

Tøv ikke med at tage kontakt!