Vigtigt med ordentlig beskyttelse, og hjælp til hjemmeside

 In Blog

I dagens Danmark bliver flere og flere hjemmesider udsat for hacker angreb, derfor er det er vigtigt hele tiden og have nogle bag sig der ved, hvordan man forebygger netop denne situation.

Det er ærgerligt at hjemmesider rundt omkring bliver udsat for flere angreb af hackere der vil overtage din side og dette tal er desværre ikke aftagende men derimod opadgående. Derfor er det vigtigt helt præcist, at vide hvad man skal gøre, hvis nu dette skulle hænde for dig. Det vigtigt hele tiden, at have et åbent øje på hjemmesiden og se om du er blevet hacket. WordPress i sig selv, er godt og solid bygget for at holde hackere væk, men da WordPress. Men for at holde sig på den sikre side, kan det være nyttigt at have en professionel der ved, hvad du skal gøre i en given situation.

Faktisk kan man få denne pakke hos os i WordPressHjælpen til et fornuftigt pris. Vores WordPress service pakke er en godt tryghed til dig på nettet, noget vi anbefaler man ikke sparer væk når, eftersom det ville være ærgerligt, hvis du blev hacket og ikke have nogen service pakke.

Dette er i hvert fald noget du bør gøre op med dig selv inden du opretter dit eget WordPress websted. Der er ligeledes også her penge, at spare hvis du skulle stå i en situation, hvor du blev hacket. I stedet for i sidste ende og betale en masse penge for, at først finde fejlen osv. så bør du abonnere på en service pakke eftersom det er netop her du kan spare penge.

Det er ligeledes også meget vigtigt, at tage backup af sin hjemmeside eftersom det ville være ærgerligt, hvis denne skulle bryde ned og du skulle stå uden backup. Dette kan man miste mange penge på og hos os kan du få ovenstående med i en service pakke. Egentlig er det ikke altid du skal af med mange penge for, at opbevare dine backups et sikkert sted. Du kan sagtens gøre dig brug af nogle gratis services såsom Dropbox eller Google Drive for, at opbevare dine vigtige data som f eks. kunne være backup.

Recent Posts