Google web fonts – nok de mest brugbare fonte

 In Blog

Med fonts fra Google kommer man normalt meget længere end ved brug af andet end netop Googles fonts. Førnævnte fonts er nemlig blevet meget populære og dette er der en simpel grund til.

Førhen har Googles egentlig kun fokuseret på deres søgetjeneste, hvilken i dag jo er ret så populær eftersom det er verdens største søgemaskine. Men Googles fokus har efterhånden gået hen og fået en drejning i mod de mange andre services som Google ligeledes også udbyder nu. Dvs. både Google AdWords, Analytics osv. Der er efterhånden uendelige muligheder med de services som Google udbyder og deri er Google Web Fonts en af de mest udbredte og mest kendte services i hvert fald indenfor internetverdenen, hvor denne bliver brugt yderst meget.

Nemlig Google Web Fonts kan man bruge til rigtig rigtig meget. Du kan både bruge førnævnte til de hjemmesider du laver eller bruger, hvor dette er særdeles udbredt. Derudover er der også mange grafikere der vælger, at bruge Google Web Fonts når disse skal lave noget grafisk arbejde såsom et nyt logo eller lignende. Grunden til at lige netop Google Web fonts er blevet så populært skyldes nok den nemme tilgængelighed som det har. Egentlig er det eneste du skal bruge for, at komme i gang med netop Google Web Fonts er en internetforbindelse. Det er en rigtig god service til webudvikleren eller grafikeren der ikke vil bruge nogle penge på fonts, hvorfor dette er blevet så populært.

Med Google Web Fonts kan man rigtig meget som før sagt. Man kan nemt finde en fed font i det egentlig store udvalg som Google har. Helt præcist er der faktisk 613 forskellige font familier, hvoraf der jo er mange flere fonts. Men når vi snakker font familier er der helt præcist 613, hvilket gør det nemt og finde en font man rigtig godt kan lide og samtidigt finde en font der passer godt til det respektive projekt man nu skal bruge det til. Derudover kan du også sammenligne de forskellige fonts og du vil med sikkerhed ikke få nogen som helst problemer med, at finde det du leder efter med Google Web Fonts.

Recent Posts