Gem dine filer i skyen

 In Blog

Igennem de seneste år er programmer som Google Drive og Dropbox blevet yderst populære. Eller i hvert fald de services de udbyder, hvilket er at gemme dine filer ude i “skyen”.

Hvis du ikke er bekendt med selve begrebet, at gemme sine filer i en sky – så vil du understående kunne læse mere omkring det.
Det har førhen været sådan, at mange har været i tvivl om, hvor de skulle gemme deres filer henne. Der var nemlig nogle der førhen, sikkert mange, der har erfaret at det er forholdsvis nemt eller meget risikofyldt selv, at gemme sine filer på en lokal server eller anden datakilde.
Nogle gemmer f eks. sine billeder på en ekstern harddisk, hvilket selvfølgelig også er en del mindre risikofyldt end, at gemme disse på en almindelig computer eftersom denne er i direkte kontakt med internettet og derved er udsat for større fare for virus osv.

Men ovenstående var der nogle der for efterhånden nogle år siden fandte ud af var problematisk. Derfor købte disse nogle servere der gav almindelige mennesker muligheden for, at gemme deres filer på en server som de havde. Hvilket bla. var Dropbox og Google Drive som begge i dag er nogle af de mest kendte udbydere indenfor førnævnte område.

Og eftersom ovenstående to udbydere, leverer servicen gratis op til et vidst antal gigabyte, er det fristende at gøre brug af disse. Det er en rigtig god service, og man har alle sine data sikret, hvis man vælger at gemme sine data i skyen som mange også kalder det på fagsprog om man vil.

https://www.youtube.com/watch?v=OFb0NaeRmdg
Det skal helt klart anbefales, at man gemmer sine filer i en sky som det bliver kaldt eftersom dette er meget mere sikkert end og gemme det på den gammeldags måde. Der er som sagt her en langt større risiko for et nedbryd af din software eller ligeledes en virus, hvilket vil ødelægge. Det er en yderst smart service som de kan tilbyde dig og kundeservice er i hvert fald i top hos de to ovenstående udbydere. Selvfølgelig er der også andre udbydere end de to ovenstående men netop Google Drive og Dropbox skal anbefales i stor stil eftersom de bare leverer varen.

Recent Posts